top of page

lør. 08. juni

|

Vestby

Mediyoga Fusion Workshop helgen 8/9 juni kl:10.00-12.00 (1)

Dette blir en fusion helg hvor vi blander elementer fra mediyoga, yin yoga, chi gong og velvære. Det blir yoga Nidra, meditasjon, kakaoseremoni m.m. Bli med på en helg hvor du setter deg selv i fokus og lar kroppen få tid til å helbrede, styrke og balansere seg selv. Vi ses på matta! Jørgunn

Mediyoga Fusion Workshop  helgen 8/9 juni kl:10.00-12.00  (1)
Mediyoga Fusion Workshop  helgen 8/9 juni kl:10.00-12.00  (1)

Tid og sted

08. juni 2024, 10:00 – 09. juni 2024, 10:00

Vestby, Mølleveien 20, 1540 Vestby, Norge

Gjester

Om arrangementet

MediYoga er en terapeutisk yogaform som passer godt for deg som kjenner på mye uro og stress i livet ditt.

Denne helgen har  vi fokus på myke øvelser, pust og å lande i kroppen. Øvelsene er middels rolige og kan gjøres av alle. MediYoga vil kunne gi økt velvære og indre ro, og bidra til lindring av symptomer.  Bli med på denne workshopen og kjenn på kroppen hva Mediyoga kan gjøre for deg, dette blir en helg med avslapning og øvelser for kropp, sinn og sjel.

Vi starter lørdagen med Mediyoga, meditasjon og middels dynamiske øvelser, vi  tar oss god tid på å lande i rommet og roe kroppen  helt ned, dype lange strekk (yin yoga) og pust til bevegelse meditasjon (qi gong) som myker opp og varmer kroppen. Vi avslutter med avspenning.

Søndag blir det fokus på rygg, nakke og skuldre samt kjernemuskulatur. Trykkmassasje  med eteriske oljer. Og en lang yoga Nidra.

Vi  avslutter med kakao-seremoni....

I dagens hektiske liv opplever  flere og flere mennesker fenomenet stress og som følge av stressrelaterte lidelser  (søvnløshet, stive muskler, hodepine / migrene, høyt blodtrykk, lav energi, dårligere imunforsvar, utbrenthet mm.). Stress kan forårsakes både av ytre og indre årsaker.

Ytre årsaker kan være at det er virkelig mye å gjøre, tidspress på jobb og hjemme, o.l. da føler du kanskje at du fysisk ikke har tid til en pustepause. Indre årsaker kan være at du befinner deg i en vanskelig livsituasjon - det kan være alt fra en traumatisk hendelse, samlivsbrudd, arbeidsledighet, vanskelig arbeidssituasjon til kronisk sykdom, som også kan føre til en dramatisk forandring i din livstil. Da føler du kanskje at det blir vanskelig å puste og kroppen stivner av usikkerhet.

Kanskje trenger du  å sette av litt tid til deg selv, lytte innover og ta pusten din tilbake, det er et godt sted å starte...

Vi ses på matta,

Beste hilsen

Jørgunn

Billetter

  • Mediyoga fusion workshop 8/9 j

    Lørdag 8.juni 10:00-12:00 Søndag 9.juni 10:00-12:00

    kr 650,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page