top of page

Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå

|

Vestby

Workshop & helseforedrag

Kjenner du at du mangler overskudd og energi i hverdagen? Fusion workshop hvor vi praktiserer myk styrkende og balanserende yoga. Du får også muligheten til å ta en test for å måle fettsyrebalansen i kroppen. Kort helseforedrag og informasjon om produkter.

Workshop & helseforedrag
Workshop & helseforedrag

Tid og sted

Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå

Vestby, Mølleveien 20, 1540 Vestby, Norge

Gjester

Om arrangementet

MediYoga fusion Workshop med helseforedrag!

Kjenner du at du mangler energi i hverdagen og kanskje kjenner du at kroppen ikke er helt i balanse?

Da er denne workshopen perfekt for deg. 

 

Vi fokuserer på myke øvelser, pust og å lande i kroppen. Øvelsene er middels rolige og kan gjøres av alle. MediYoga vil kunne gi økt velvære og indre ro, og bidra til lindring av symptomer.  Bli med på denne workshopen og kjenn på kroppen hva Mediyoga kan gjøre for deg, dette blir en dag med øvelser for kropp, sinn og sjel.

Du vil også få  muligeten til å ta en fettsyre test for å måle verdiene i kroppen, på den måten 

kan du finne ut hva du trenger for å finne tilbake til kroppens naturlige balanse.

Personlig tilpasset ernæringsplan med utgangspunkt i detaljerte avlesninger av fettsyrer i BalanceTest. Planen gir tilpasset anbefalinger, spesielt for skånsom gjenopprettelse av balansen til kroppens fettsyrer, bedre fordøyelse og  forbedret immunforsvar.

Praksis fra kl: 10:00-11:30  

Pause med servering av frukt & te 11:30-11:45

Kort foredarag og mulighet for fettsyre test 

og informasjon om produkter 11:45-12:15

Velkommen til en dag for å starte din reise til forbedret  helse!

I dagens hektiske liv opplever  flere og flere mennesker fenomenet stress og som følge av stressrelaterte lidelser  (søvnløshet, stive muskler, hodepine / migrene, høyt blodtrykk, lav energi, dårligere imunforsvar, utbrenthet mm.). Stress kan forårsakes både av ytre og indre årsaker.

Ytre årsaker kan være at det er virkelig mye å gjøre, tidspress på jobb og hjemme, o.l. da føler du kanskje at du fysisk ikke har tid til en pustepause. Indre årsaker kan være at du befinner deg i en vanskelig livsituasjon - det kan være alt fra en traumatisk hendelse, samlivsbrudd, arbeidsledighet, vanskelig arbeidssituasjon til kronisk sykdom, som også kan føre til en dramatisk forandring i din livstil. Da føler du kanskje at det blir vanskelig å puste og kroppen stivner av usikkerhet.

Kanskje trenger du  å sette av litt tid til deg selv, lytte innover og ta pusten din tilbake, det er et godt sted å starte...

Vi ses på matta,

Beste hilsen

Jørgunn

Billetter

  • Mediyoga workshop 2 dager

    Lørdag 14 september 2024 KL.10:00-12:00 Søndag 15 september 2024 KL. 10:00-12:00

    kr 650,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page