top of page
P1010262.JPG

Våre lærere

Våre lærere

337716367_606345154389084_308027534352899334_n.jpg

Jørgunn

”ALLE YOGISKE ÅNDEDRAG ER BEVISSTE ÅNDEDRAG”

 

Jeg ønsker å dele min lidenskap for yoga da det har hjulpet meg til å få mer harmoni og balanse i livet. Det har gitt meg kunnskap på mange plan og kombinasjonen kropp, sinn og sjel har gjort at jeg nå er på en reise for å lære, resten av mitt liv.  

Når jeg kjenner på uro eller stress i kroppen så finner jeg  veien til matta, retter blikket innover og tar pusten min tilbake. Dypt  inne i oss selv finnes  svarene vi søker. Mine tanker, handlinger og valg blir lettere å håndtere når jeg finner tilbake til pusten, stillheten og tilstedeværelsen i meg selv.

Mindfulness, eller oppmerksomhetstrening er en stor samling av

fantastiske verktøy for å øve opp evnen til å komme tilbake til her og nå.

Vi blir bombardert med inntrykk i hverdagen fra alle som ønsker vår oppmerksomhet, og det å ha et bevisst forhold til hvor vi retter oppmerksomheten vår er essensielt for å senke stressnivået i kroppen når vi trenger det.

Så gi deg selv en pause, en pause hvor du kan tillate deg selv å bare ha det godt, vende blikket innover å søke svarene som er riktige for deg.  Det handler ikke om å prestere, men om å vokse å finne deg selv.

Min Yoga Utdanning:

200 Hour YTTC   Multistyle Yoga Teacher Training , Kashish Yoga School

300 Hour YTTC  Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Yin, Kashish Yoga School  

Yin Yoga 50h   Arhanta Yoga school

RYT 500 Sertifisering, E-ryt 200, Yacep Continuing Education Provider og medlem av Yoga Alliance International

MediYoga instruktør utdanning ved MediYoga international AB,   

I tillegg til kurs, egenpraksis og selvstudier i yoga har jeg studert grunnleggende medisin,  Yoga historie/filosofi , Ayurveda og Yoga Terapi.

_edited.jpg

Andrea

Jeg er født og oppvokst i Asker, og jobber som dansepedagog og yogalærer. Siden jeg var liten har dans og bevegelse vært i min natur. Jeg kunne føle på full tilstedeværelse i øyeblikket med meg selv og andre, jorde meg og bearbeide og uttrykke følelser. Jeg startet å danse som treåring og satset profesjonelt etter videregående skole.

I 2016 nådde jeg bunnen fysisk og mentalt og søkte etter noe som kunne hjelpe. Yoga ble min motvekt i en tøff hverdag, et sted jeg kunne rette fokus innover og lære meg selv å kjenne på nytt. Jeg tok tilbake magien og tilknytningen til det spirituelle jeg hadde naturlig som barn. Bevegelse begynte igjen å handle om hvordan det føltes fremfor hvordan det så ut.

I 2019 fullførte jeg en bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk, og startet å undervise dans til barn, unge og voksne. Smått begynte jeg også å undervise familie og venner i yoga.

 

Ved pandemiens utbrudd i 2020 fikk jeg endelig tid og mulighet til å starte min første 200 timers lærerutdannelse ved Norsk meditasjon- og yogaskole. Her fordypet jeg meg i klassisk hatha, flyt og restorativ yoga. Utdannelsen hadde stort fokus på filosofi, meditasjon og pranayama (pust). Etter endt utdannelse startet jeg å undervise vinyasa og restorativ yoga ved ulike treningsstudioer og ballettskoler i tillegg til dans.

I februar 2022 startet jeg på den terapeutiske yogautdannelsen under ledelse av Maja Thune ved Oslo Yoga. Her fordyper vi oss i yoga-, kunst- og uttrykksterapi og KSM (kjærlighet som medisin).

 

For meg handler yoga om å lære å kjenne, lytte til og føle seg godt i egen kropp, og å skape tilstedeværelse i nuet. Praksisen har hjulpet meg å se og omfavne mine skygger, og å sette pris på alt det vakre livet har å tilby.

bottom of page